Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті фіскали викрили підпільну гуральню (ФОТО)

Переглядів: 594

В Івано-Франківській області ліквідували підпільний цех з виробництва алкоголю. Вартість вилучених підакцизних товарів становила понад 1 млн грн.

Про це повідомляє ДФС в Івано-Франківській області.

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Івано-Франківській області виявили та припинили діяльність підпільного цеху, в якому незаконно виготовляли лікеро-горілчані вироби.

Було встановлено місцевого жителя, який у власному житловому приміщенні з використанням обладнання, що забезпечує масове виробництво, здійснював незаконне виготовлення лікеро-горілчаних виробів. Готову продукцію фігурант реалізовував через мережу роздрібних торгівельних закладів, спеціалізовані сайти в мережі Інтернет та спеціально створені закриті групи в декількох месенджерах.

З незаконного обігу вилучили більше 1 тис. літрів спирту, 186 літрів фальсифікованого алкоголю, розлитого в поліетиленові каністри та тару типу «bag-in-box», обклеєних підробленими марками акцизного податку, 3 тис. 41 пачку тютюнових виробів, 202 марки акцизного податку невстановленого зразка, призначені для маркування фальсифікату, комплектуючі та обладнання для його виготовлення, а також автомобіль, яким незаконно перевозили підроблену продукцію.

Загальна вартість вилучених підакцизних товарів перевищує 1 млн грн. Триває слідство.

 

Схожі матеріали за тегами: Фіскали підпільний цех алкоголь

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: