Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті молодик вбив молотком товариша (ФОТО)

Переглядів: 860

23 липня в смт Верховини під час сварки, яка виникла під час спільного розпиття алкоголю, хлопець молотком вбив свого чаркувальника. Зловмисника поліція затримала на місці злочину.

Близько 23 години 30 хвилин на лінію "102" надійшло повідомлення від мешканця Верховини про те, що він у будинку сусіда виявив мертвим 30-річного чоловіка. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції, інформу. Поліція області.

Підозрюваного затримали на місці вчинення злочину. Ним виявився 23-річний господар будинку. Знаряддя вбивства – молоток та інші речові докази – вилучені.

Як з'ясували правоохоронці, під час розпиття спиртних напоїв між двома чоловіками виник конфлікт: 23-річний власник будинку схопив молоток та наніс удар по голові товаришу, внаслідок чого останній помер на місці події.

Зловмисника затримано в процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України ("Умисне вбивство"). За такі дії молодику загрожує до 15 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття вбивство молоток

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: