Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті «накрили» підпільний цех з виробництва сурогату (ФОТО)

Переглядів: 434

На Богородчанщині ліквідовано підпільний цех з виробництва фальсифікованого алкоголю.

Про це повідомляє ДФС в Івано-Франківській області, інформує «Калуш ФМ».

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС в Івано-Франківській області спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області Національної поліції під процесуальним керівництвом Івано-Франківської обласної прокуратури ліквідували підпільний цех, де виготовляли фальсифікований алкоголь.

У рамках проведення операції «Спирт» та розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.199, ч.1 ст.204, ч.2 ст.204 Кримінального кодексу України встановили, що група громадян на території одного з населених пунктів Богородчанського району здійснює незаконне виготовлення алкогольних напоїв з використанням спеціального обладнання, що забезпечує їх масове виробництво.

Готову продукцію зловмисники реалізовували мешканцям Івано-Франківської області.

На підставі ухвал суду провели обшуки у місці безпосереднього виготовлення фальсифікату та в місцях його зберігання, за результатами яких вилучили фальсифіковану продукцію, необлікований спирт, підроблені марки акцизного податку, транспортний засіб, тару та обладнання для виробництва на загальну суму понад 500 тис. грн.

Тривають слідчі дії.

 

Схожі матеріали за тегами: Богородчанщина цех сурогат

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: