Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті найбільше порушень карантину виявили на ринках і в магазинах – Держпродспоживслужба

Переглядів: 238

Від початку 2021 року на Івано-Франківщині фахівці обласної Держпродспоживслужби зафіксували 3 751 порушення підприємцями (суб'єктами господарювання) карантинних обмежень. Найбільше порушень спеціалісти виявили на ринках та в магазинах області.

Про це в ефірі Суспільного розповів начальник управління держнагляду за дотриманням санітарного законодавства Віталій Фіглевський, інформує «Калуш ФМ».

«Станом на 21 вересня від початку року наші спеціалісти провели 54 931 моніторинг і зафіксували 3 751 порушення. Це складає 7%. За виявлені порушення склали 2 395 протоколів, винесли 1 938 приписів і пропозицій. Також ми направили чотири листи з пропозиціями до органів місцевого самоврядування і 251 лист до Національної поліції в Івано-Франківській області», – зазначив Віталій Фіглевський.

За його словами, найбільше порушень фахівці Держпродспоживслужби встановили на агропромислових ринках та в магазинах з торгівлі непродовольчими та продовольчими товарами. Основні порушення карантинних заходів – недотримання маскового режиму їхніми працівниками та відвідувачами.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття карантин порушення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: