Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті не розминулись автівка і КамАЗ: водій легковика загинув (ФОТО)

Переглядів: 778

Сьогодні, 16 листопада, на Івано-Франківщині трапилась дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком.

16 листопада об 11:52 до рятувальників поступило повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Чернятин Городенківської ТГ за участі легкового автомобіля Peugeot Expert та вантажного автомобіля КамАЗ. Унаслідок ДТП водій автомобіля Peugeot Expert від отриманих травм загинув на місці події.

До місця події одразу було направлено рятувальників 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини, повідомляє "Калуш ФМ"з посиланням на пресслужбу ДСНС.

Рятувальники за допомогою гідроінструмента деблокували тіло водія з понівеченого автомобіля Peugeot Expert. Також від’єднали клеми АКБ транспортних засобів з метою запобігання загорянню.

Деталі та обставини цієї ДТП наразі встановлює поліція.

Як з'ясувалося згодом, у дорожньо-транспортній пригоді загинув старший лейтенант поліції Юрій Микитеєк - інспектор сектору реагування патрульної поліції відділення поліції № 2 (м. Городенка) Коломийського районного відділу поліції. Юрію був 41 рік. Службу в органах внутрішніх справ Юрій розпочав у 2004 році.

Колектив Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області висловлює щирі співчуття родині та близьким загиблого.

 

Схожі матеріали за тегами: Коломийщина авто Камаз ДТП

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: