Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті побільшало «червоних» карантинних зон. Калущина перемістилася із «жовтої» у «помаранчеву»

Переглядів: 1635

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на засіданні у четвер розширила перелік міст і районів, які віднесено до «червоної» карантинної зони. На Франківщині до «червоної» зони потрапило ще дві адміністративні одиниці.

Про це під час брифінгу за підсумками засідання Комісії ТЕБ і НС розповів головний санітарний лікар, заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко.

З 00 годин 00 хвилин 24 серпня (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування, інформує пресслужба Кабміну.

Досі у «червоній» зоні був Городенківський та Косівський райони. А з 24 серпня сюди віднесені місто Коломия і Тисменицький район.

До «помаранчевої» зони потрапили міста Івано-Франківськ, Бурштин та Калуш, Богородчанський, Калуський, Коломийський та Надвірнянський райони Івано-Франківської області. Раніше Калуш ті Калуський район були у «жовтій» зоні.

До «жовтої» зони увійшли місто Яремче, Верховинський, Галицький, Долинський, Рогатинський, Рожнятівський, Снятинський та Тлумацький райони.

 Додамо, що «зелена» зона передбачає: перебування у громадських будівлях в масках або респіраторах; проведення масових заходів: не більше 1 людини на 5 квадратних метрів; кінотеатри із заповненістю на 50%; перевезення пасажирів тільки в межах сидячих місць.

«Жовта» зона (+ обмеження зеленої), забороняється: відвідування установ соціального захисту, в яких перебувають люди похилого віку, крім тих, що надають послуги кризово.

«Помаранчева» зона (+ обмеження жовтої), забороняється: діяльність закладів розміщення (хостели, туристичні бази тощо), окрім готелів; діяльність розважальних закладів, ресторанів у нічний час; планові госпіталізації в лікарнях; спортзали, фітнес-центри, заклади культури; прийом нових змін в дитячі табори; обмеження для масових заходів: 1 людина на 20 квадратних метрів та не більше 100 людей.

«Червона» зона (+ обмеження помаранчевої), забороняється: робота громадського транспорту; відвідування закладів освіти; діяльність ТРЦ, кафе та ресторанів.

 

Схожі матеріали за тегами: Карантинні зони Прикарпаття

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: