Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті поліція виявила незаконне перевезення 34 тонн дизельного пального (ФОТО)

Переглядів: 311

Під час профілактичних заходів працівники поліції перевірили вантажівки з цистернами пального та з'ясували, що переміщення пального здійснюють без відповідної реєстрації.

Про це повідомляє Національна поліція в Івано-Франківській області, інформує «Калуш ФМ».

Так, 9 грудня співробітники управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області спільно з працівниками сектору реагування патрульної поліції Коломийського районного відділу та поліцейськими управління патрульної поліції для перевірки транспортної документації у селі Раківчик, що на Коломийщині, зупинили вантажний автомобіль VOLVO FN з цистерною.

Водій перевозив близько 26 тонн дизельного пального без дозвільних документів. Вантаж прямував до пункту розвантаження у Закарпатській області.

Згодом у селі Старі Кривотули, що на Тисмениччині, поліцейські виявили ще одну вантажівку із нелегальним дизпаливом.

Як з’ясувалося, водій DAF перевозив понад 8 тонн пального до пункту розвантаження в смт Рожнятів без зареєстрованих в Єдиному реєстрі акцизних накладних про факт переміщення пального згідно з товарно-транспортними накладними на відпуск нафтопродуктів.

Відтак, відносно водіїв вказаних автотранспортних засобів склали протоколи про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 4 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення порядку провадження господарської діяльності».

До винесення судового рішення вантажівки з цистернами пального загальним об’ємом понад 34 тонни вилучили.

Нагадуємо, за виготовлення, перевезення та збут підакцизних товарів без дозвільних документів передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність. Продукцію та транспортні засоби правоохоронці можуть вилучити та надалі конфіскувати судом.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття пальне незаконне перевезення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: