Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті посадовець на службовій автівці смертельно травмував дитину і втік

Переглядів: 529

На Прикарпатті водій легковика збив дитину і втік з місця аварії, не надавши допомоги постраждалій. Потерпіла дівчинка від отриманих травм померла у лікарні через кілька годин після ДТП.

20 січня о 18:30  на лінію «102» надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими у селі Лоєва на Надвірнянщині. Після ДТП водій покинув травмовану 9-річну дівчинку на дорозі та втік, намагаючись уникнути відповідальності, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

Дитину у важкому стані доставили в лікарню, де вона через кілька годин померла. Поліцейські негайно розпочали оперативно-розшукові заходи для встановлення місцезнаходження водія. 

Менш ніж за дві години правоохоронці встановили та розшукали 40-річного водія, мешканця Яремче. Встановлено, що чоловік – керівник одного із держпідприємств,  ДТП він вчинив на службовій автівці. 

Транспортний засіб із механічними пошкодженнями, характерними для ДТП, вилучили. У медичному закладі у водія відібрали біологічні зразки для перевірки алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

У подальшому поліцейські передали водія працівникам Державного бюро розслідування. За фактом аварії кримінальне провадження розслідує ДБР.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Посадовець смертельна ДТП дитина втеча

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: