Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті правоохоронці викрили три незаконних гральних заклади (ФОТО)

Переглядів: 425

У ході проведення комплексу спеціальних заходів правоохоронці задокументували незаконну діяльність трьох гральних закладів, які продовжували працювати попри заборону. Під час обшуків вилучили понад 30 системних блоків та більше 25 моніторів.

4 січня поліцейські Прикарпаття спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань, поліцейськими Івано-Франківського, Надвірнянського та Косівського відділів поліції за процесуального керівництва обласної прокуратури припинили діяльність незаконних гральних закладів, які працювали всупереч вимогам закону в Івано-Франківську, Надвірній та смт Кутах, повідомляє поліція області.

Під час проведення слідчих дій поліцейські вилучили понад 50 одиниць комп’ютерної техніки, серед якої – системні блоки, монітори та інші пристрої, що використовувалися для надання послуг грального бізнесу, чорнові записи з цифрами, відеокамери, роутери та грошові кошти. Всі вилучені предмети направлені на експертизу.

Приміщення, в яких проводилась незаконна діяльність, були без вивісок, зовні виглядали зачиненими.

З метою конспірації організатори салонів встановлювали системи відеонагляду, працювали тільки для постійних клієнтів, які потрапляли до приміщення за попереднім дзвінком. Під час візитів правоохоронці виявили у закладах гравців, які робили ставки та отримували виграші.

Триває досудове розслідування за ч. 1  ст. 203-2 Кримінального кодексу України «Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей».

Організаторам грального бізнесу загрожує штраф до 170 000 гривень.

Поліція Прикарпаття і надалі посилено працюватиме, щоб викривати громадян, які порушують закон та займаються протиправною діяльністю.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття гральні заклади

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: