Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті третю добу розшукують чоловіка, який пішов до лісу і не повернувся

Переглядів: 385

У селі Пациків Вигодської територіальної громади тривають пошуки 76-річного чоловіка, який 31 липня пішов у лісовий масив та не повернувся до місця проживання.

Як інформувало «Калуш ФМ», чоловік 1945 року народження 31 липня в другій половині дня пішов по гриби до лісу у Пацикові та не повернувся додому.

Його пошуки розпочали 1 серпня після повідомлення доньки в поліцію про його зникнення. Цього дня рятувальники обстежили лісові масиви в межах населеного пункту, але чоловіка не знайшли, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області.

Тож пошуки продовжили 2 серпня. Зокрема створили 3 пошукові групи, які проводили пошукові роботи в лісових масивах на околиці с. Пациків і с. Новоселиця.

Всього від ГУ ДСНС України в області залучили 13 чоловік особового складу, 3 собаки, 1 квадрокоптер та 3 одиниці техніки.

Станом  на 19.00 пошукові групи обстежили близько 220 га території лісового масиву та за допомогою квадрокоптера близько 150 га відкритих ділянок місцевості.

Чоловіка знайти не вдалося. Пошукові роботи продовжуються і 3 серпня.

Прикмети розшукуваного: зріст близько 155 см, худорлявої тілобудови, волосся сиве. Чоловік був одягнутий в кросівки синього кольору, штани темного кольору, світлу сорочку, кепку біло-жовтого кольору.

 

Схожі матеріали за тегами: Вигодська ТГ чоловік пошуки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: