Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті в ДТП травмувалося четверо людей: поліцейські встановлюють обставини подій (ФОТО)

Переглядів: 488

Упродовж доби на Прикарпатті сталося дві автопригоди, в яких травм зазнали четверо осіб. Всі обставини аварій встановлюють слідчі в ході розпочатих кримінальних проваджень.

Близько 19:15 в селі Кривопілля Верховинської територіальної громади сталась дорожньо-транспортна пригода. Поліцейські з’ясували, що 21-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем ВАЗ, не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з іномаркою Ford Escape, якою керував 38-річний мешканець Харкова, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на пресслужбу поліції області.

У результаті автопригоди пасажирка ВАЗу, 22-річна місцева мешканка, з травмами доставлена до лікарні.

Ще одну аварію поліцейські зареєстрували у селі Крилос Галицької територіальної громади.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що 27-річний мешканець Тернопільщини, керуючи автомобілем Renault Trafic, рухаючись у напрямку Івано-Франківська, не обрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення з попутним транспортним засобом Mercedes-Benz Sprinter. Останнім керував 61-річний мешканець Галича, який здійснював маневр повороту ліворуч.

Внаслідок ДТП до медзакладу госпіталізовано водія автівки Renault Trafic та ще двох її пасажирів.

В обох випадках керманичі – тверезі.

За фактами дорожньо-транспортних пригод правоохоронці розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.


 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття ДТП травмовані

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: