Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті викрили фармацевтку, яка продавала заборонені ліки (ФОТО)

Переглядів: 442

У Долині правоохоронці виявили порушення правил реалізації сильнодіючих препаратів у одній з аптек. Зокрема, фармацевт відпускала лікарські засоби без необхідного рецепта медика. За фактом задокументованого правопорушення слідчі розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини, пише «Калуш ФМ».

24 березня співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю Івано-Франківщини спільно з працівниками Долинського відділення поліції, а також УСБУ в області викрили фармацевтку, яка продала покупцю десяток сильнодіючих препаратів, не спитавши про рецепт лікаря і не записавши в журнал реєстрації відпуск медикаментів.

Такий випадок зафіксували в одній з аптек Долини, де правоохоронці провели невідкладний обшук і вилучили сильнодіючі лікарські засоби в упаковках, системний блок і фіскальні чеки із вмістом інформації про відпуск препаратів, відеозаписи із камер спостереження аптеки та чорнові записи.

20-річна фармацевтка відмовилася від будь-яких пояснень. Також не надала журнал для реєстрації вилучених медикаментів, який мав бути в обов’язковому порядку.

Все вилучене правоохоронці направили до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру на дослідження, а також перевіряють, чи причетні інші працівники до протиправних дій.

За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 321 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років.

Схожі матеріали за тегами: Долина фармацевтка заборонені ліки продаж

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: