Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті влітку оздоровили 26 тисяч дітей

Переглядів: 729

22 жовтня відбулася Всеукраїнська селекторна нарада з питань підбиття підсумків організації оздоровлення та відпочинку дітей у 2019 році. Участь у заході взяла заступник голови обласної державної адміністрації Світлана Онищук, а також представники структурних підрозділів ОДА.

Під час наради акцентували увагу на питаннях кількості дітей, охоплених оздоровленням та відпочинком влітку цього року, фінансуванні оздоровчої кампанії, організації перевезення дітей до місць відпочинку, стані мережі дитячих закладів, ужитих заходах щодо посилення контролю за безпекою дітей.

Заступник голови ОДА Світлана Онищук проінформувала, що на Прикарпатті у рамках літньої оздоровчої кампанії забезпечено оздоровлення та відпочинок 26 046 дітей. Із них 4106 дітей перебували у закладах оздоровлення і 21940 дітей – у закладах відпочинку. У дитячі центри «Молода гвардія» та «Артек» із області направили відповідно 340 та 352 дітей. На базі школи-інтернату в Микуличині створений обласний комунальний заклад «Карпатські мрії».

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття діти оздоровлення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: