Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті зареєстрували новий рекорд України (ФОТО)

Переглядів: 658

У неділю, 28 жовтня, у селі Красилівка Старокривотульської сільської ради відбулися поминальні заходи на горі Циганка, присвячені пам’яті Героїв Небесної Сотні та борців за кращу долю України.

Присутні мали змогу бути свідками реєстрації рекорду «Найбільша композиція з металу Тризуба й Хреста», повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Експерт Національного реєстру рекордів Павло Горішевський зафіксував, що пам'ятник Героям Небесної Сотні та воїнам, які загинули у війні на Сході України, має висоту 9,15 метра. Він вручив відповідний сертифікат голові ГО «Старокривотульська асоціація розвитку території» Володимирові Цапаю, а той передав документ на зберігання до Старокривотульської школи.

Зазначимо, залізний монумент встановлено на горі Циганка (345 м) 19 жовтня 2014 року. Завершилося дійство символічним салютом на честь пам’яті за усіма героями сучасної України, які поклали свої життя за кращу долю українського народу. Салют здійснили зі старовинної козацької гармати козаки із Нових Кривотул під керівництвом Романа Мантуляка.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття.рекорд тризуб хрест

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: