Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті затримали групу шахраїв (ФОТО)

Переглядів: 376

За підрахунками, зловмисники виманили у потерпілих близько 100 тисяч гривень. Фігурантів правоохоронці затримали після вчинення чергового злочину. Наразі вирішується питання повідомлення шахраям про підозри та обрання запобіжного заходу.

У ході розслідування раніше розпочатих кримінальних проваджень за ч. 2, 3 ст. 190 Кримінального кодексу України (йдеться про шахрайські дії), оперативники управління карного розшуку обласної поліції спільно з правоохоронцями Івано-Франківського районного управління поліції та патрульними поліцейськими затримали групу шахраїв. Ідеться про двох мешканців Львівської області, віком 34 та 37 років. Старший із чоловіків судимий за вчинення аналогічних злочинів, з посиланням на поліцію Прикарпаття повідомляє «Калуш ФМ».

Наразі в суді триває розгляд кримінальних проваджень за вчинення ним ряду злочинів на Тернопільщині.

Встановлено, що близько трьох місяців тому фігуранти приїхали до обласного центру з метою скоєння злочинів. Упродовж вказаного періоду затримані на території Івано-Франківська вчинили ряд кримінальних правопорушень, пов’язаних із незаконним заволодінням грошових коштів прикарпатців шляхом обману. Майже в усіх випадках потерпілі – люди похилого віку. Шахраї діяли за відомою схемою: підшукували номери телефонів майбутніх жертв, де в подальшому телефонували та представлялися поліцейськими. Опісля вимагали у заявників грошові кошти за начебто непритягнення до кримінальної відповідальності їх родичів. Аби врятували своїх близьких, потерпілі погоджувались та передавали гроші зловмисникам.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття затримання шахраї

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: