Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті затримали нелегала з Азербайджану

Переглядів: 280

Працівники міграційної служби Івано-Франківщини задокументували факт нелегального перебування в Україні 38-річного громадянина Азербайджану. 

Як з’ясовано, іноземець ще у січні цього року мав виконати припис міграційної служби Львівської області про примусове повернення до країни походження чи у треті країни з забороною в’їзду в Україну на 3 роки, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на міграційну службу.

Під час спілкування з працівниками поліції та міграційної служби чоловік пред’явив національний паспорт громадянина Азербайджану з закінченим терміном дії. У зв’язку з відсутністю в іноземця документа для перетину кордону було прийнято рішення про затримання цієї особи на 72 години для з’ясування причин та обставин вчинення правопорушення, а також з метою встановлення дійсних даних громадянина іноземної країни.

Азербайджанця доправили до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців з неврегульованим статусом, а тим часом УДМС в області звернулося до суду з позовом щодо продовження терміну затримання правопорушника. Івано-Франківський міський суд своїм рішенням повністю задовольнив вимоги міграційної служби.

Таким чином для забезпечення проведення ідентифікації особи (документування паспортом) суд прийняв рішення про поміщення азербайджанця у пункт тимчасового перебування іноземців з неврегульованим статусом з подальшим виконанням процедури примусового видворення за межі України.

З початку цього року за наслідками заходів міграційної служби області з протидії незаконній (нелегальній) міграції така ж доля (поміщення в ПТПІ) спіткала ще 7 іноземців, які не мали правових підстав для подальшого перебування на території України. У кожному разі ці особи у визначений час будуть примусово видворені.

Крім того, стосовно 66 іноземців, які порушили міграційне законодавство України, прийнято рішення про їх примусове повернення до країни походження або в треті країни.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття нелегали затримання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: