Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті затримали злодія, який вкрав готівку із магазину запчастин (ФОТО)

Переглядів: 525

Працівники Косівського відділу викрили зловмисника, який здійснив крадіжку з торгового закладу. Правопорушника затримали за «гарячими слідами» та вилучили докази його злочинної діяльності.

24 березня до Косівського відділу поліції звернувся 24-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив про те, що виявив пошкоджене вікно у своєму магазині автозапчастин та що з каси зникли близько 6 тисяч гривень та 150 Євро, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, оперативні працівники та експерти-криміналісти. Правоохоронці обстежили територію місця події, детально опитали потерпілого, свідків і очевидців та в ході оперативних заходів «вийшли на слід» ймовірного зловмисника.

Ним виявився раніше судимий за корисливі злочини 34-річний мешканець Косова. Наразі у суді щодо нього розглядаються справи про вчинення крадіжок.

В ході слідства правоохоронці встановили причетність зловмисники до вчинення ще однієї крадіжки з салону краси. Встановлено, що до приміщень зловмисник проникав шляхом віджиму металопластикових вікон. Чоловік викрадав грошові кошти та інші цінні речі. Речові докази вилучено.

Наразі вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням в житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Наразі поліцейські перевіряють підозрюваного і збирають доказову базу щодо вчинення аналогічних злочинів на території області.

Схожі матеріали за тегами: Косів крадіжка злодій затримання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: