Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На систему відеонагляду у Калуші виділили 870 тисяч гривень, а депутат пропонує запровадити посаду «диспетчера», який би наглядав за всіма камерами в місті

Переглядів: 1051

На тридцятій сесії Калуської міської ради, яка проходила  31 серпня, депутати проголосували за виділення грошей на запровадження програми «Безпечне місто 2017-2018».

Суть програми полягає у встановленні у місті більше камер відеоспостереження, які будуть об’єднані єдиною системою. Спеціальна комісія уже утворили інтерактивну карту, на якій позначені місця, де знаходитимуться камери. Про це на сесії повідомив начальник управління надзвичайних ситуацій Калуша Ігор Головатчук.

Вартість відеоспостереження, яке встановлять – 870 тисяч гривень. В той же час депутат міської ради Ольга Єланіна запропонувала, щоб відео зі всіх діючих в місті камер спостереження можна було дивитись онлайн. Наразі на сайті КМТ є можливість спостерігати за відео з дванадцяти камер, але у системі трапляються перебої.

Інша депутатка Руслана Овсієнко запропонувала перейняти досвід Долини, де за відео з камер відповідає спеціальна людина. За словами Руслани Овсієнко, часто завдяки такому «диспетчеру» у Долині вдавалось попереджувати надзвичайні ситуації.

Фото: ae-project.com

Схожі матеріали за тегами: камери відеоспостереження

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: