Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Тлумаччині поліція викрила незаконний збут фальсифікованого алкоголю

Переглядів: 311

Під час комплексних заходів по боротьбі із незаконним обігом алкогольних виробів поліцейські Тлумаччини викрили протиправну діяльність приватної підприємиці. Власниця магазину продавала підакцизні товари з ознаками підробки. Поліцейські вилучили незаконний алкоголь.

26 листопада в ході досудового розслідування правоохоронці провели санкціоновані обшуки у магазині та у помешканні 41-річної власниці магазину. Йдеться про Олешанську територіальну громаду, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

Під час обшуку поліцейські виявили та вилучили з незаконного обігу майже сотню пляшок алкогольних напоїв, які мають ознаки фальсифікованих алкогольних напоїв та які жінка зберігала з метою збуту.

Усе вилучене правоохоронці направили на експертне дослідження.

За фактом викритого правопорушення слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські проводять досудове розслідування та встановлюють усі обставини злочину.

Профілактичні відпрацювання з протидії правопорушенням у сфері обігу підакцизних товарів та стихійній торгівлі тривають.

Схожі матеріали за тегами: Тлумаччина фальсифікований алкоголь збут

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: