Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Наслідки негоди на Прикарпатті: поламані дерева, пошкоджені будинки і автівки

Переглядів: 1731

Вчора на Прикарпатті бушувала негода. В декотрих районах буревій супроводжувався сильними зливами, градом та шквальним вітром.

Підрозділам Управління ДСНС в Івано-Франківській області довелося виїжджати сім разів, щоб звільняти дороги від повалених дерев.

Калуш негода майже обійшла. Лише на вул. Долинській впало дерево та перекрило проїжджу частину дороги. 

Повідомлення про це на ПЗЧ ДПРЧ-6 м. Калуша надійшло о 15.45. На місце події виїхали працівники пожежно-рятувальної служби, які за допомогою бензопили порізали повалене дерево та розчистили проїжджу частину дороги.

А ось у Коломиї одне повалене дерево впало на житловий будинок, а інше на електропроводи.

У Яремчі внаслідок сильних поривів вітру на дорозі сполученням смт Ворохта - смт Верховина на проїжджу частину на відстані близько одного кілометра одне від одного були повалені п’ять дерев, які перекрили рух.

Наробила стихія шкоди й в Івано-Франківську. Зокрема, повалене вітром дерево впало на автомобіль «Шевроле Авео» на вул. Бельведерській та на житловий будинок по вул. Галицькій. Виїжджали надзвичайники і на вул. Хотинську, де дерево впало на проїжджу частину та прилеглу до будинку територію. На даному відрізку дороги було пошкоджено також лінію електропередач та мережу Інтернет.

Фото з Час Пик

Схожі матеріали за тегами: негода вітер

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: