Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Нетверезий пасажир викрав автомобіль прикарпатця і потрапив у ДТП (ФОТО)

Переглядів: 873

Подія трапилася на Рожнятівщині. Власник автомобіля зупинився пішоходу, який в подальшому поводився неадекватно, а на зауваження не реагував. Коли водій сказав пасажиру вийти з автомобіля, той пересів за кермо і викрав транспортний засіб.

25 листопада о 16:50 до рожнятівських поліцейських надійшло повідомлення від 47-річного чоловіка, що невідомий викрав його автомобіль, інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Правоохоронцями встановлено, що водій Volkswagen Transporter зупинився пішоходу на дорозі сполученням Долина – Грабів. Під час поїздки пасажир виявився нетверезий і поводив себе неадекватно, тому водій вирішив висадити його. Коли керманич вийшов з автомобіля, щоб відкрити двері пасажиру, той пересів на сидіння водія і раптово рушив у напрямку с. Грабів. За деякий час чоловік не впорався з керуванням та з'їхав у кювет, пошкодивши автомобіль.

Після цього його затримали. Правоохоронці освідчили 30-річного порушника, мешканця с. Грабів, на стан сп’яніння. Тест позитивний – 3,03 проміле. На чоловіка склали адмінматеріали за ст. 124 (ДТП), ч. 2 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) та ст. 130 (керування автомобілем у нетверезому стані) КУпАП.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 ККУ. Невдовзі слідчі оголосять прикарпатцю підозру за вчинення злочину.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикапаття авто викрадення пасажир

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: