Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Операція «Перевізник». На маршруті «Івано-Франківськ-Калуш» виявили порушення

Переглядів: 1938

З 23 липня поліція Франківщини проводить операцію «Перевізник». Рейдові перевірки водіїв пасажирського автотранспорту спрямовані на профілактику аварійності з участю пасажирського транспорту.

Передусім перевізників перевіряють на дотримання вимог Правил дорожнього руху та Правил перевезення пасажирів. Особливо звертають увагу на технічний стан транспортних засобів, наявність та справність аварійних виходів, проходження передрейсового контролю технічного стану автобусів та медичного огляду водіїв, повідомляє сектор комунікації поліції в Івано-Франківській області.

За цей час працівники груп реагування патрульної поліції відділів та відділень Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області перевірили 429 транспортних засобів, які використовуються для перевезення пасажирів, у 12 з яких виявили технічні несправності.

На водіїв-перевізників за різні порушення склали 95 адміністративних протоколів. Зокрема, 30 водіїв відхилилися від визначеного маршруту руху, 22 дозволили собі порушити правила зупинки під час здійснення посадки (висадки) пасажирів, 14 водіїв перевозили людей автобусом без необхідних документів, а одного водія автобуса у Рогатинському районі, щоправда без пасажирів, виявили за кермом напідпитку.

30 липня правоохоронці спільно із представниками Укртрансбезпеки в області виїхали у рейд, "озброївшись" відеокамерою, і невдовзі на маршруті "Івано-Франківськ- Калуш" задокументували три адміністративні правопорушення, допущені перевізниками. У двох автобусах виявили технічні несправності, а один - відхилився від визначеного маршруту руху.

Робота з профілактики аварійності на пасажирському транспорті продовжується.

Схожі матеріали за тегами: Поліція перевізники перевірка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: