Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліцейські Франківщини разом з львівськими колегами затримали викрадача автомобілів (ФОТО)

Переглядів: 452

Поліцейські оперативно викрили зловмисника, який незаконно заволодів автомобілем в Долині та намагався втекти в сусідню область. Завдяки злагодженим діям прикарпатських та львівських поліцейських за декілька годин автомобіль вдалося розшукати, а зловмисника затримати. Крім того, правоохоронці встановили причетність зловмисника до вчинення ще одного угону на території Івано-Франківська.

14 березня до поліції звернувся 37-річний мешканець Долини, який повідомив, що його автівку ВАЗ, яка була припарковані у дворі, викрали, повідомляє поліція області.

Поліцейські негайно розпочали заходи по встановленню місцезнаходження транспортного засобу та зловмисника, опитали мешканців будинку, встановили можливих свідків, визначили можливі шляхи виїзду з населеного пункту та подальші напрямки його руху.

Одразу орієнтували наряди патрульної поліції Івано-Франківської та сусідніх областей. 

Невдовзі працівники  патрульної поліції Львівській області  зупинили транспортний засіб. Під час спілкування з водієм правоохоронці помітили, що чоловік підозріло себе поводить і нервує, жодних документів на транспортний засіб не має. Стало зрозуміло, що це саме той викрадений автомобіль, який розшукують.

Правоохоронці з’ясували, що за кермом автомобіля перебував 21-річний мешканець Івано-Франківська, який уже був неоднаразово судимий за вчинення кримінальних правопорушень.

Львівські інспектори одразу повідомили про подію прикарпатських поліцейських.

Зловмисника слідчі затримали в порядку ст.208 КПК України. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом), невдовзі суд обере запобіжний захід.

 

Схожі матеріали за тегами: Поліція викрадач авто затримання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: