Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліцейські Івано-Франківщини за «гарячими слідами» розшукали гастролерку, яка обікрала помешкання прикарпатки (ФОТО)

Переглядів: 467

Під приводом продажу товару, зловмисниця ввійшла у довіру до пенсіонерки та обікрала її будинок. Потерпіла, не зволікаючи ні хвилини, зателефонувала до правоохоронців, які миттєво відреагували на повідомлення і оперативно затримали крадійку, а викрадені речі вилучили. Слідчі розпочали кримінальне провадження, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію Прикарпаття.

Минулих вихідних до відділення поліції № 1 (м. Снятин) звернулася 69-річна мешканка села Красноставці та повідомила, що невідома особа обікрала її помешкання.

Прибувши на місце виклику слідчо-оперативна група встановила, що на подвір’я до потерпілої зайшли чотири невідомі жінки та запропонували купити у них товар. Опісля одна з них попросила випити води. Поки заявниця пішла по воду та швидко зайшла до будинку та скоїла крадіжку золотих виробів. Після чого жінки сіли в автомобіль та покинули місце злочину.

Потерпіла надала поліцейським чітке орієнтування на осіб зловмисників та транспортний засіб. Уже через годину працівники сектору реагування патрульної поліції у смт. Заболотів зупинили вказаний автомобіль.

У транспортному засобі знаходились чотири жінки і чоловік. При поверхневій перевірці в 54-річної мешканки Дніпропетровської області поліцейські виявили частину викрадених речей пенсіонерки.

Слідчі розпочали кримінальне за ч. 1 ст. 185 ( Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють причетність даних осіб до вчинення аналогічних злочинів на території Івано-Франеівської області.

Поліція Прикарпаття застерігає громадян від зайвої довірливості і радить не впускати у свої домівки незнайомих або малознайомих осіб. Якщо ж несподівані гості шукають приводи аби зайти до вас додому – негайно телефонуйте на лінію «102».

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття кражіжка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: