Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліцейські затримали трьох грабіжників, які серед білого дня пограбували калушанку (ФОТО)

Переглядів: 777

Калуські правоохоронці «по гарячих слідах» затримали зловмисників, які посеред білого дня пограбували калушанку. За фактом грабежу відкрито кримінальне провадження і з’ясовуються всі обставини події.

8 червня близько 15.00 до поліції надійшло повідомлення від 43-річної калушанки. Вона повідомила, що коли вона поверталася додому, на одній із вулиць Калуша до неї підбігли твоє невідомих чоловіків та вирвали з рук сумку, в якій були документи, мобільний телефон та банківські карти. Після цього зловмисники втекли з місця подіі, інформує поліція області.

Завдяки злагодженим діям калуських правоохоронців уже через декілька годин осіб, причетних до грабежу, розшукали та затримали.

Йдеться про трьох мешканців Калуша, віком 16-ти, 19-ти років та 21-го року. Під час поверхневого огляду в одного із правопорушників виявили викрадений мобільний пристрій. Також правоохоронці вилучили сумку, яку зловмисники викинули втікаючи.

Наразі вирішується питання щодо оголошення їм про підозру за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Схожі матеріали за тегами: Калуш жінка.пограбування затримання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: