Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліцейські на блокпості виявили у водія автівки близько 800 набоїв

Переглядів: 358

Набої до нарізної зброї правоохоронці виявили у киянина на блокпості. Слідчі розпочали кримінальне провадження, в ході якого буде встановлено походження заборонених предметів.

Минулих вихідних під час несення служби на блокпості в Угринівській територіальній громаді правоохоронці для перевірки документів зупинили автомобіль Mercedes, яким керував 36-річний мешканець Києва, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

Під час перевірки у салоні транспортного засобу поліцейські виявили предмети зовні схожі на набої до нарізної зброї в кількості 749 штук.

На місце події правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу для документування вчиненого кримінального правопорушення. Речові докази вилучили і направили на експертне дослідження.

За вказаним фактом слідчі територіального підрозділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Поліцейські Івано-Франківщини й надалі продовжують працювати у посиленому режимі, аби не допустити дестабілізації ситуації в регіоні.

Схожі матеріали за тегами: Поліція блокпост водій набої

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: