Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліцейські Прикарпаття розшукали 38 осіб, зокрема і сім дітей (ФОТО)

Переглядів: 659

З початку проведення профілактичних заходів «Розшук» поліцейським Івано-Франківщини вдалося встановити місцезнаходження 20 правопорушників, які переховувалися від слідства та суду, та 18 зниклих безвісти осіб. 

Зауважимо, що 17 громадян вдалося розшукати протягом першої доби після оголошення їх у розшук. Більшість з розшуканих правопорушників оголошувалися у розшук за скоєння кримінальних правопорушень (крадіжок, спричинення тілесних ушкоджень, зберігання наркотиків та багато іншого), повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Так, 5 березня працівники Рогатинського відділення поліції встановили та затримали двох осіб, які перебували в розшуку. Зокрема, 52-річну жительку Рогатинщини, яка переховувалась від слідства за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 (шахрайство) та 42-річного уродженця Львівщини за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 389 (ухиляння від покарання, не пов’язаного з позбавленням волі) Кримінального кодексу України.

Особливу увагу правоохоронці надають пошуку зниклих дітей. Так, поліцейські Івано-Франківщини протягом оперативно-профілактичних заходів розшукали та повернули додому 7 неповнолітніх. Більшість з них були знайдені невдовзі після їх зникнення, однак були й такі, яких довелось шукати понад добу. На щастя, за час відсутності дітей протиправних дій відносно них скоєно не було.

Нагадуємо, що з 18 лютого по 17 березня на території Прикарпаття тривають профілактичні заходи ”Розшук”.

 

Схожі матеріали за тегами: Розшук діти злочинці

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: