Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліцейські розслідують потрійну ДТП в Угринові, де загинула літня жінка (ФОТО)

Переглядів: 374

Аварія з летальним наслідком, у якій загинула жінка-пасажирка і травмувався водій, сталася на Тисмениччині. Поліцейські встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди в рамках розпочатого кримінального провадження.

2 жовтня о 12:30 сталась аварія у селі Угринів.

Правоохоронці попередньо встановили, що 40-річний мешканець Івано-Франківська, керуючи автомобілем Daewoo Lanos, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, на нерегульованому перехресті проявив неуважність, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем Jeep Grand Cherokee, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

Опісля автомобіль Daewoo Lanos допустив зіткнення з вантажівкою Skania, яка була припаркована на узбіччі дороги.

Внаслідок аварії 72-річна пасажирка Daewoo Lanos померла від отриманих травм у медзакладі, а водій даної автівки доставлений до лікарні з численними травмами.

25-річного керманича Jeep Grand Cherokee перевірbkb на стан сп’яніння – тверезий.

За фактом аварії розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Поліцейські Івано-Франківщини закликають громадян неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Завжди слід пам’ятати, що безпека на дорозі – це справа кожного і навіть незначне, здавалося би, порушення може стати причиною непоправної трагедії.

Схожі матеріали за тегами: Угринів ДТП

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: