Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція Івано-Франківщини розслідує аварії, у яких постраждали пішохід і мотоцикліст

Переглядів: 284

ДТП з потерпілими 6 вересня трапилися у Галичі та Надвірнянському районі, де травмувалися пасажир і пішохід. Правоохоронці розпочали кримінальні провадження і встановлюються усі обставини автопригод.

Об 11:30 правоохоронці зафіксували аварію у Галичі.  Встановлено, що 71-річний водій ВАЗ 21104, рухаючись заднім ходом на проїзну частину дороги, здійснив наїзд на 58-річну жінку-пішохода, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

Потерпілу, місцеву мешканку, з місця події госпіталізували. Водія, мешканця Чернівецької області, перевірили на стан сп’яніння – тверезий.

Того ж дня о 15:00 між селами Пнів і Пасічна не розминулися мотоцикл та автомобіль.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що 20-річний водій мотоцикла «Shineray», місцевий мешканець,  допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ 2109, який рухався у попутному напрямку попереду та виконував маневр повороту ліворуч на другорядну дорогу.

Останнім транспортним засобом керував 21-річний мешканець Надвірнянщини. Внаслідок аварії травмувався 27-річний пасажир мотоцикла.

Поліцейські усі транспортні засоби вилучили, а водіїв освідчили на стан сп’яніння – тверезі.

За двома фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття ДТП потерпілі

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: