Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція розслідує аварію в Микуличині, в якій під колесами потяга загинув чоловік

Переглядів: 827

У Микуличині потяг сполученням "Рахів-Харків" вчинив наїзд на чоловіка, який йшов неподалік колії. Потерпілий загинув на місці аварії. Правоохоронці в рамках кримінального провадження встановлюють всі обставини.

ДТП з потерпілим трапилася 11 жовтня о 17:35. Правоохоронці встановили, що пасажирський потяг на виїзді з Микуличина в сторону Яремче вчинив наїзд на 70-річного чоловіка, місцевого мешканця, який рухався у попутньому напрямку руху поїзда. Від отриманих травм чоловік помер на місці події, повідомляє поліція області.

Зі слів машиніста чоловік рухався надто близько до рейок, тому він одразу намагався сигналом звернутися до пішохода, але останній не реагував. 43-річний машиніст, мешканець Делятина, застосував екстрене гальмування, але зупинити потяг до зустрічі з пішоходом не вдалося: загиблий вдарився головою об ліву передню фару потяга і його відкинуло на узбіччя. Родичі загиблого пояснили, що чоловік мав вади слуху.

Щодо машиніста, то ознак сп’яніння у нього правоохоронці не виявили.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

 

Схожі матеріали за тегами: Микуличин потяг чоловік загибель

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: