Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція впіймала крадія теплолічильників в Івано-Франківську (ФОТО)

Переглядів: 258

Упродовж декількох місяців зловмисник викрадав теплолічильники із багатоквартирних будинків обласного центру. Поліцейські розшукали крадія.

Протягом тривалого часу  в Івано-Франківську поліцейські зафіксували ряд фактів викрадання теплолічильників із підвалів багатоповерхівок, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

Як встановили правоохоронці, невідомий проникав у підвальні приміщення або шляхом вільного доступу, або зриваючи замки й решітки та викрадав лічильники.

Поліцейські провели ряд оперативно-розшукових заходів: опитували свідків та очевидців, перевіряли коло можливих причетних осіб, переглянули всі наявні камери відеоспостереження, що дало змогу встановити особу правопорушника.

Йдеться про 32-річного франківця. Чоловік у минулому судимий за скоєння майнових злочинів.

В подальшому викрадені лічильники зловмисник розбирав на деталі, після чого здавав до пункту прийому металобрухту. 

Під час обшуку за місцем проживання прикарпатця поліцейські виявили та вилучили знаряддя вчинення злочину і ряд речових доказів.

Наразі вирішується питання повідомлення фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникнення у житло чи інше приміщення ) Кримінального кодексу України.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Поліція крадій теплолічильники

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: