Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція встановила псевдомінера драмтеатру (ФОТО)

Переглядів: 882

За неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян передбачається від двох до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, перше повідомлення про замінування Івано-Франківського академічного обласного музично-драматичного театру імені Івана Франка на лінію «102» надійшло 10 лютого о 20.18, а друге - о 22.35, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

На місце події одразу ж виїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки, кінологи та рятувальники. Правоохоронці  ретельно оглянули приміщення та прилеглу територію установи, вибухонебезпечних речовин і предметів не виявили.

Інформація про замінування не підтвердилася.

Проведеними оперативно-пошуковими заходами через три години поліцейські встановили особу, підозрювану у вчиненні цього злочину. Це 20-річний мешканець Івано-Франківська.

Мотиви його вчинку наразі з’ясовує слідство. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідома неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності)  КК України.

 

Схожі матеріали за тегами: Франківськ псевдомінер драмтеатр

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: