Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція за півтори години розшукала псевдо-викрадачів, які посадили п’яну пасажирку в багажник (ФОТО)

Переглядів: 721

До Надвірнянських поліцейських надійшло повідомлення о 14:30 від мешканки села Пнів про те, що двоє чоловіків намагаються посадити жінку у багажник автомобіля.

Правоохоронці, отримавши повідомлення, одразу ввели в дію план «Сирена» та на місце виклику виїхали слідчі. Поліцейським вдалося дізнатися, на якому автомобілі пересуваються зловмисники. Згодом машину розшукали, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Як з’ясувалося, двоє судимих чоловіків і їх товаришка розпивали спиртні напої. Опісля вирішили поїхати за іншою адресою відпочивати. Викликали таксиста, але той не захотів брати жінку-пасажира, оскільки вона була в сильному алкогольному сп’янінні. Жінка впросила водія і сказала, що поїде у багажнику. Керманич погодився. У цей момент мешканка Пньова помітила такі дії і зателефонувала у поліцію.

Серед чоловіків був громадянин 1969 року народження, який судимий і наразі перебував у розшуку. Інший чоловік, 1996 року народження, мав судимість за крадіжки.

Всіх трьох поліцейські повезли у медзаклад на освідчення.

Прикарпатця, який перебував у розшуку через порушення адміністративного нагляду за інший злочин, затримали у порядку ст.208 КПК України. З іншим чоловіком та жінкою поліцейські провели профілактичну бесіду.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: