Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція затримала франківку, яка отримувала по пошті посилки з наркотиками (ФОТО)

Переглядів: 405

В Івано-Франківську оперативники виявили у фігурантки, що виходила з поштового відділення, наркотичні та психотропні засоби. Наразі слідчі з'ясовують канал надходження заборонених речовин в ході розпочатого кримінального провадження.

Незаконну діяльність правопорушниці задокументували оперативники управління боротьби з наркозлочинністю в області та поліцейські Івано-Франківська.

22-річну мешканку обласного центру затримали поблизу одного із поштових відділень, коли вона отримала чергові посилки з «товаром». Під час огляду посилок оперативники виявили пакети з забороненими речовинами:  «канабіс», «амфетамін», «метамфетамін» та  наркотичні таблетки, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

Заборонені речі поліцейські вилучили та направили на проведення експертизи.

За вказаним фактом слідчі розслідують кримінальне провадження, розпочате за  ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці встановлюють канал надходження заборонених речовин та осіб причетних до кримінального правопорушення.

Схожі матеріали за тегами: Франківка наркотики посилки пошта

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: