Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція затримала франківця, який наніс п’ять ножових поранень знайомому

Переглядів: 922

В Івано-Франківську під час конфлікту чоловік накинувся з ножем на знайомого. Зловмисника поліцейські оперативно затримали.

13 серпня опівночі до поліцейських надійшло повідомлення про бійку у мікрорайоні Каскад, що в Івано-Франківську. На місце події негайно прибув екіпаж патрульних, які спільно із громадянами затримали зловмисника, повідомляє поліція області.

Слідче управління ГУНП в області встановило, що між нетверезими чоловіками, мешканцями обласного центру, виник конфлікт. У результаті 24-річний чоловік наніс п’ять ударів ножем у життєво важливі ділянки тіла 23-річному знайомому. Останнього доставили у реанімаційне відділення медзакладу.

Правоохоронці вилучене з місця події направили для проведення ряду експертиз, а також встановлюють всі обставини злочину, зокрема опрацьовують відео з камер відеоспотереження на прилеглій території.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 КПК України за підозрою у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Невдовзі чоловіку повідомлять про підозру, а суд обере міру запобіжного заходу.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: