Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція затримала румунських «гастролерів», які обікрали помешкання прикарпатця (ФОТО)

Переглядів: 484

Зловмисники, під приводом лікарів-кардіологів з Німеччини, увійшли в довіру коломиянина та з його помешкання викрали чималу суму коштів. Зловмисників поліцейські затримали за «гарячими слідами».

11 грудня оперативники управління карного розшуку спільно з працівниками Коломийського відділу поліції та за співпраці з колегами Чернівецької та Хмельницької областейзатримали групу зловмисників, які вчинили крадіжку грошей з помешкання прикарпатця, повідомляє поліція області.

Напередодні до Коломийського відділу поліції звернувся 80-річний місцевий мешканець, який повідомив про викрадення з його помешкання 12 тисяч гривень та 14 тисяч доларів США.

Потерпілий пояснив, що напередодні до його домоволодіння прийшли двоєневідомих чоловіків, які представилися лікарями-кардіологами з Німеччини.Поки один чоловік спілкувалася з потерпілим,інший непомітно викрав кошти з квартири.

Поліцейські одразу розпочали пошуки зловмисників, встановили транспортний засіб, на якому пересувалися крадії. У ході проведення першочергових слідчо-оперативних заходів, підозрюваних затримали у Хмельницькій області.

Затриманими виявились 28-річний та 36-річний громадяни Румунії.

Наразі правоохоронці перевіряють причетність зловмисників до вчинення аналогічних злочинів на Івано-Франківщині та сусідніх областях.

Підозрюваних поліцейські затримали у порядку ст.208 КПК України.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст.185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Вирішується питанняпро повідомлення підозри останнім та обрання судом запобіжного заходу.

Схожі матеріали за тегами: Румуни крадіжка помешкання прикарпатець

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: