Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Понад 117 тисяч прикарпатців отримають субсидію «живими грошима»

Переглядів: 572

Заступник голови облдержадміністрації Віталій Федорів з представниками департаментів соціальної політики та фінансів облдержадміністрації, головного управління Пенсійного фонду України в області, АТ «Укрпошта», АТ «Ощадбанк» взяли участь у селекторній нараді під головуванням віце-прем’єр-міністра України Павла Розенка з питань монетизації субсидій та індексації пенсій.

На нараді повідомили, що в Україні в цілому, і в Івано-Франківській області зокрема, структурні підрозділи з питань соціального захисту населення справились із завданням щодо впровадження монетизації субсидій, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Зазначимо, що в нашій області 117,2 тис. осіб отримають субсидію «живими грошима» на суму 205,3 млн гривень. Із них 65 відсотків становлять пенсіонери (75,9 тис. осіб), яким виплатять субсидію на суму 141 млн гривень. Станом на 19 березня цього року через Пенсійний фонд виплачено субсидій на загальну суму 99,3 млн грн, з них через банки на суму 43,9 млн грн, через Укрпошту на суму 55,4 млн гривень.

Не пенсіонерам виплата проводиться грошовим переказом через платіжну систему «Швидка копійка» або шляхом зарахування на поточні рахунки, відкриті в АТ «Ощадбанку». Станом на 19 березня 16,5 тис. особам через Ощадбанк виплачено субсидій в грошовій формі на суму 32 млн грн (50 відсотків), з них 7,5 тис. особам перераховано на банківські картки - 14 млн грн, 9 тис. особам виплачено через платіжну систему «Швидка копійка» - 18 млн гривень.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпатці субсидія живі гроші

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: