Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Повідомлення, що прикарпатські поліцейські не забезпечені індивідуальними засобами захисту – фейк

Переглядів: 731

24 березня в ході проведення моніторингу мережі Інтернет поліцейські виявили публікацію про те, що керівництво Івано-Франківського відділу поліції не надало засобів захисту двом дільничним, які опитували чоловіка жінки, котра хворіла на коронавірус.

«Дана інформація не відповідає дійсності❗️ Всі працівники поліції Івано-Франківщини забезпечені засобами індивідуального захисту», - повідомляє поліція Івано-Франківської області.

Двоє дільничних, які опитували чоловіка загиблої, були в засобах індивідуального захисту, зокрема, в респіраторах, рукавицях та окулярах, а також мали антисептичні дезінфікуючі засоби для обробки рук.

Також задля здоров’я та безпеки працівників поліції не збирають в приміщенні, а доводять інформацію на відкритій території та в кількості не більше десяти чоловік.

Щоранку працівникам поліції вимірюють температуру та у разі її підвищення - негайно направляють до лікувального закладу.

Окрім того, кожного дня в усіх приміщення відділів та відділень поліції проводяться дезінфекційні заходи в рамках протидії поширенню коронавірусу.

Керівництво поліції Івано-Франківщини робить усе можливе для того, щоб усі працівники та їхні сім’ї були у безпеці!

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття поліція засоби захисту

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: