Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Правоохоронці затримали підозрюваних у викраденні прикарпатця (ФОТО)

Переглядів: 852

Повідомлення до поліції надійшло вчора, 6 серпня, близько 17 години від перехожих громадян. Люди побачили та розповіли, як двоє осіб побили невідомого чоловіка, заштовхали його в автомобіль та поїхали в невідомому напрямку.

Поліцейські Тисменицького відділу поліції спільно з оперативними працівниками Управління карного розшуку ГУНП в області уже через годину після повідомлення затримали злочинну групу з двох осіб, які незаконно позбавили волі 21-річного жителя с. Підпечарів, повідомляє поліція області.

Встановлено, що двоє мешканців села Підпечари 23-річного віку під приводом неіснуючих боргів тривалий час вимагали у потерпілого грошові кошти, неодноразово приїжджали по місцю проживання останнього та погрожували фізичною розправою.

Злочинну групу затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення підозри у скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу відносно фігурантів.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Наразі зловмисників перевіряють на причетність до скоєння інших кримінальних правопорушень на території області.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: