Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Представники громадських організацій розкажуть, як реалізували свої проекти, на які виділи гроші з міського бюджету у 2018 році

Переглядів: 834

У п’ятницю, 28 грудня, у Калуші звітуватимуться громадські організації. Представники організацій розкажуть, як витратили гроші з міського бюджету на свої проекти.

Щороку у Калуші відбувається конкурс серед проектів громадських організацій. Спеціальна комісія визначає, які  проекти профінансують з міського бюджету Калуша у наступному році.

У 2018 році профінансували 8 проектів:

 в номінації «Кращий культурно-просвітницький проект», приурочений 581-ій річниці першої писемної згадки про Калуш фінансування отримали два проекти:

проект Калуської міської філії Союзу Українок «Робота над матеріалами архіву жіночого руху в Калуші кінця XX  початку XXI століття» – 34 тис. 200 грн;

проект Калуського міськрайонного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта»  «Іван Павліха – калушанин, просвітянин, автор книжки «Під Карпатами місто» – 9 тис. грн.

У номінації «Кращий молодіжний проект» фінансування отримали шість проектів.

Громадській організації «Інвест» виділили 27 тис. 400 грн для втілення проекту «Жовті чоловічки», а громадській організації «Громадський рух «Мій двір» – 15 тис. 200 грн для проекту «Проведення практично-виховного молодіжного місячника «Чисте довкілля-комфорт й затишок для кожного».

Калуське територіальне об’єднання ветеранів Афганістану отримало з міського бюджету фінансування на реалізацію відразу двох проектів: 8 тис.730 грн на проект «Військово-патріотичне виховання молоді, ведення здорового способу життя житлового масиву Хотінь» та 15 тис. грн на проект «Формування національного світогляду, військово-патріотичне виховання молоді, – випуск військового календаря до 30-ї річниці виводу військ з Афганістану».

Також 15 тис. грн виділили громадській організації «Театральна студія Браво Плюс» на проект «Виховання театром» та 33 тис. 400 грн. громадській організації «Спілка Католицької молоді» на реалізацію проекту «Funnybreak».

  Звітуватимуть за свої проекти представники громадських організацій 28 груднія об 11:00 в залі засідань виконавчого комітету на вул.І.Франка,1.

Нагадаємо, що у Калуші уже два роки існує Бюджет участі, на який подавати свої проекти на отримувати фінансування на їх реалізацію можуть усі калушани.

Схожі матеріали за тегами: громадські організації конкурс звіт

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: