Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Прикарпатець до смерті побив знайому та намагався приховати злочин

Переглядів: 529

Трагедія трапилась в Коломиї під час застілля. Гість побив до смерті  подругу, а після цього з господарем будинку вирішили сховати тіло. Поліцейські затримали зловмисника і встановили його спільника.

Загиблу мешканку Коломиї на вулиці виявили перехожі вранці 4 грудня та зателефонували до місцевого відділу поліції. При огляді на тілі 41-річної жінки поліцейські виявили численні садна, що свідчило про насильницьку смерть потерпілої, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

Працівники поліції провели ряд слідчих дій: огляд прибудинкових територій, подвірний обхід, опитали сусідів, свідків та очевидців, що дало змогу менш ніж за годину встановити особу зловмисника. Йдеться про 53-річного мешканця одного із сіл району.

Як встановили поліцейські, фігурант та потерпіла розпивали спиртні напої у помешканні товариша. Раптово між ними виник конфлікт, в ході якого затриманий схопив дерев’яну палицю та наніс ряд ударів в область голови  жінки. Травми у жінки виявились несумісні з життям. У подальшому зловмисник спільно з господарем  помешкання загорнули тіло в простирадло та винесли на вулицю до огорожі сусіднього господарства.

Слідчі затримали фігуранта у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України  та помістили  в ізолятора тимчасового тримання.

Прикарпатцю повідомили про підозру за вчинення злочину передбаченого ч. 2 ст. 121  (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Відносно 48-річного господаря будинку вирішується питання про повідомлення підозри за вчинення кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 396 (приховування злочину) Кримінального кодексу України.

 

Схожі матеріали за тегами: Коломия смертельне побиття жінка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: