Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Прикарпатець отримав три роки в’язниці за дві спроби підпалу сусідського будинку

Переглядів: 368

Калуський міськрайонний суд визнав 63-річного мешканця села Залуква винним в умисному пошкодженні майна сусіда.

У матеріалах справи зазначається, що чоловік тривалий час мав неприязні стосунки з сусідом. У вересні 2020 року сусід продав будинок і до грудня мав виїхати зі своїми речами. 27 листопада господар востаннє приїхав до будинку, щоб забрати свої речі. На подвір’ї його побачив сусід, який через неприязні стосунки вирішив знищити будинок, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на «Курс».

Ввечері він приготував пляшку із запальною сумішшю та жбурнув у хату. Від цього почала палати верхня частина бокової стіни будинку. Це побачив сусід, який самотужки погасив вогонь.

Через деякий час обвинувачений посварився уже з новим власником будинку. І в квітні 2021-го вдруге намагався підпалити сусідський будинок. В обід 25 квітня він знову кинув у хату пляшку запалювальної суміші. Пляшка розбилася, і почала палати верхня частина бокової стіни будинку та пластикова обрешітка даху.

Вогонь побачили люди, які буди на вулиці, та викликали пожежників, які і погасили пожежу.

У суді обвинувачений вини не визнав. Сказав, що стосунку до подій у листопаді 2020 року він не має. А 25 квітня він розлютився на сусіда через дим, який йшов з труби від котла і отруював повітря. Через це вирішив налякати сусіда і кинув в його будинок запалену пляшку з бензином. Він запевняв, що умислу знищити будинок у нього не було, просто хотів налякати свого сусіда. Наголосив, що якби справді хотів спалити будинок, то зробив би це.

Втім, суд, дослідивши матеріали справи та заслухавши потерпілих і свідків, вирішив, що вина обвинуваченого доведена.

Чоловіка визнали винним у пошкодженні чужого майна шляхом підпалу та призначили три роки позбавлення волі.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпатець спроби підпалу вирок

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: