Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Прикарпатець побив до смерті співчарочника і відтягнув тіло до річки (ФОТО)

Переглядів: 454

Правоохоронці розшукали та затримали зловмисника, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві знайомого.

19 червня близько 15:00 до коломийських поліцейських надійшло повідомлення про виявлення тіла людини. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, оперативні працівники, експерти-криміналісти і слідчі обласної поліції. У селі Підгайчики біля річки Турка виявили тіло чоловіка. Правоохоронці встановили, що це 28-річний місцевий мешканець, Н його тілі були тілесні ушкодження, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

Правоохоронці обслідували прилеглу територію, поспілкувалися з родичами і сусідами. Проведеними оперативно-розшуковими заходами коломийські оперативники з’ясували, що до злочину причетний 51-річний місцевий мешканець. Останній 12 червня ввечері у власному будинку розпивав спиртне разом із загиблим. Під час застілля у них виник конфлікт і підозрюваний наніс тілесні ушкодження гостю. Господар будинку вирішив не телефонувати ні медикам, ні в поліцію. Щоб приховати сліди злочину, він відтягнув тіло знайомого до річки, а сам втік. Тільки 19 червня місцеві виявили труп і зателефонували в поліцію.

Підозрюваного правоохоронці розшукали за місцем проживання. В його будинку виявили ряд речових доказів, що засвідчують причетність до скоєння цього злочину. Усе виявлене вилучили і направили на проведення експертиз.

Прикарпатцю слідчі під процесуальним керівництвом Івано-Франківської обласної прокуратури уже повідомили про підозру за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тривання, досудове розслідування триває.

Схожі матеріали за тегами: Коломийщина вбивство співчарочник

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: