Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Прикарпатець, який їздив без прав, намагався дати хабар поліцейському (ФОТО)

Переглядів: 395

У наданні неправомірної вигоди працівнику сектору реагування патрульної поліції Богородчанщини викрили 36-річного мешканця обласного центру. У такий спосіб прикарпатець хотів уникнути адміністративної відповідальності.

10 лютого близько опівночі в Богородчанах працівники сектору реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль Opel Astra, під керуванням франківця. Під час перевірки документів з’ясувалося, що керманич у 2019 році судом позбавлений права керування транспортними засобами, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

Аби поліцейський не виносив постанову про накладення адміністративного стягнення та не вилучав  його автомобіль,  правопорушник у приміщенні службового кабінету намагався дати грошову «винагороду» в сумі 5 тисяч гривень. 

Поліцейський відмовився та негайно повідомив про інцидент керівництво поліції.

Документування кримінального правопорушення проводили працівники Богородчанського відділення поліції спільно зі співробітниками Івано-Франківського управління  Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України під процесуальним керівництвом Богородчанського відділу Івано-Франківської окружної прокуратури.

Наразі вирішується питання повідомлення правопорушнику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпатець хабар керування без прав

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: