Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Прикарпатські артисти-волонтери, серед яких і калуський «Кум», виступають на передовій (ФОТО)

Переглядів: 1143

Всеукраїнська творча естафета артистів з Івано-Франківська  під назвою «Воскресне волі дух і наша слава» проходить прифронтовими містами Донеччини та Луганщини.

Тур розпочався з Маріуполя. У складі концертної бригади - пісенний гурт «Будьмо», гумористичний театр «Кум», автор та виконавець пісень Василь Михайлович, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Як розповів керівник проекту Ростислав Саведчук, усі учасники туру приїхали на волонтерських засадах, взявши відпустки за основним місцем роботи.

Упродовж кількох тижнів вони планують відвідати з концертами захисників України, які несуть службу поблизу Маріуполя, Волновахи, Мар’їнки, Авдіївки, Попасної, Станиці Луганської та інших гарячих ділянок району проведення антитерористичної операції.

Для воїнів учасники туру підготували цікаву та насичену програму з відомих українських пісень та власних творів, а також гуморесок і жанрових мініатюр.

Уже перші концерти нагородили артистів з Івано-Франківщини оваціями військовослужбовців, спільним з місцевими талантами виконанням пісень й словами щирої вдячності за подарований позитивний настрій.

 

 

Схожі матеріали за тегами: влонтери донбас волонтери

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: