Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Прикарпатці можуть отримати паспорт та ідентифікаційний код за один візит до міграційної служби

Переглядів: 2908

У Коломиї, Тлумачі і Городенці працівники міграційної служби прийняли перших відвідувачів, які виявили бажання оформити паспорт громадянина України у вигляді ID-картки з одночасним присвоєнням реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційного коду).

Отримати комплексну послугу ID-14 у всіх 15 підрозділах міграційної служби Івано-Франківської області мають можливість молоді люди, яким виповнилося 14 років і які раніше не отримували довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків, повідомляє пресслужба Івано-Франківської ОДА.

Запуск послуги дозволить зменшити кількість візитів громадян до державних органів та заощадить їх власний час, оскільки відтепер відпадає необхідність відвідування Центру обслуговування платників податків для написання заяви та отримання довідки про присвоєння ідентифікаційного коду.

Послуга з оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картки вперше з одночасним присвоєнням їй реєстраційного номера облікової картки платника податків надається безкоштовно. Під час карантину комплексну послугу ID-14 можна отримати за місцем звернення, після завершення карантину — за місцем реєстрації місця проживання.

Для отримання послуги потрібно мати з собою:

- свідоцтво про народження;

- довідку про реєстрацію місця проживання (за наявності);

- документи, що посвідчують особу одного з батьків.

Послугу ID-14 також можна отримати у мережі центрів Паспортний сервіс і Центрах надання адміністративних послуг, які надають послуги з оформлення біометричних документів.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття паспорт ідентифікаційний код ID-14

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: