Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Прикарпатця, який вкрав 58 тисяч у загиблого в ДТП товариша, покарали штрафом

Переглядів: 913

Тисменицький районний суд виніс вирок чоловіку, який обікрав загиблого товариша.

Троє чоловіків поверталися із Польщі, де працювали на заробітках, на автомобілі одного з них. Близько 11.00 на автодорозі Мукачево – Львів неподалік села Тязів Тисменицького району вони зіткнулися з іншим автомобілем.

Поліція встановила, що водій легковика «Фолькскваген Поло» на польських номерах, їдучи в бік Івано-Франківська поблизу села Тязів, виїхав на зустрічну смугу. Там зіткнувся з «Рено Кенгу» та вантажівкою «Мерседес». Через зіткнення на місці пригоди загинув водій Фольксвагена – 27-річний чоловік та 50-річний пасажир. Обоє були мешканцями села Саджава, що на Богородчанщині. В машині також був батько загиблого – він серйозних травм не отримав, повідомляє "ГК".

Вийшовши з машини, чоловік побачив, що в аварії загинули його син та товариш. Згодом працівники швидкої передали чоловіку гаманець його загиблого товариша, де була значна сума коштів. Чоловік не встояв перед спокусою і вкрав з гаманця 600 доларів США та 6000 польських злотих, що згідно з довідкою НБУ, становить понад 58 000 гривень. Втім, крадіжка не пройшла непоміченою – у поліцію звернулась дружина загиблого.

Обвинувачений у судовому засіданні повністю визнав свою вину у злочині і пояснив, що дійсно після ДТП, у якій загинули його син та товариш, він вкрав гроші друга. Чоловік каже, що до цього часу не може зрозуміти, як це сталося – мовляв, тоді перебував у стані шоку.

21 вересня суд, вивчивши всі докази, виніс вирок крадієві. Його визнали винним у злочині та призначили штраф в розмірі 1700 гривень. Вкрадені гроші він ще в процесі слідства повернув дружині загиблого.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпатець ДТП крадіжка суд

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: