Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Прикарпатцю, який застрелив у лісі коханця дружини, дали 12 років тюрми

Переглядів: 443

Косівський районний суд визнав винним в умисному вбивстві мешканця села Середній Березів. Обвинувачений у червні 2018 застрелив чоловіка, який мав стосунки з його дружиною.

Обвинувачений з 2015 по 2018 рік проживав з дружиною та двома малолітніми дітьми. У червні 2018-го дружина з дітьми переїхала проживати до своєї матері у село Спас Коломийського району, пише «Курс».

Обвинувачений, намагаючись примиритися з дружиною, стежив за нею. Так він дізнався, що жінка неодноразово відвідувала іншого чоловіка у селі Кропивище, приревнував її до нього і на ґрунті ревнощів вирішив його вбити.

Обвинувачений неодноразово спостерігав за новим партнером дружини і знав, що той ходить лісовою дорогою між селами Спас та Кропивище.

Одного вечора він взяв мисливську рушницю і заховався у лісі поблизу дороги. Коли побачив потерпілого, вийшов із-за дерев назустріч та двічі вистрілив тому у голову та груди. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Після чого обвинувачений відтягнув тіло в ліс, де прикрив гіллям та листям.

У суді обвинувачений відмовився давати будь-які покази. Але його провина, на думку суддів, доводилася зібраними слідством доказами та результатами експертиз.

Чоловіка визнали винним в умисному вбивстві та призначили 12 років позбавлення волі.

Також він має заплатити доньці вбитого 107 535 грн матеріальної та 85 000 грн моральної шкоди.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпатець умисне вбивство суд

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: