Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Прикарпаття отримало чергову допомогу від чеської організації «Людина в біді» (ФОТО)

Переглядів: 428

Обласна військова адміністрація налагодила тісну та ефективну співпрацю з міжнародними донорами.

У суботу, 2 липня, заступниця голови ОВА Людмила Сірко зустрілася з представниками чеської організації «Людина в біді», яка залучена до проєктів та програм у сфері гуманітарної допомоги, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Івано-Франківську обласну державну адміністрацію.

Від 24 лютого Прикарпаття уже прихистило більше 140 тисяч внутрішньо переміщених осіб.

Їм надано соціальне житло, постійно здійснюється моніторинг актуальних потреб для комфортного перебування. Переселенці регулярно забезпечуються продуктами харчування, засобами гігієни, побутовою технікою, ліками. Перестарілим, інвалідам, людям з особливими потребами надається необхідна медична та паліативна допомога.

Створення належних умов перебування цих людей, поповнення резерву всього необхідного потребує посиленої уваги органів влади.

«Обласна військова адміністрація налагодила тісну та ефективну співпрацю з організацією «Людина в біді» щодо надання фінансової допомоги та забезпечення продуктами харчування внутрішньо переміщених осіб. Для цього обмінюємося актуальною інформацією про потреби у продуктових наборах та оперативно розподіляємо їх територіальним громадам області. Сьогодні ми передали сім тисяч таких наборів Івано-Франківській територіальній громаді, в якій проживає найбільша кількість переселенців. Допомога наших міжнародних партнерів є дуже необхідною і вагомою для нас. Тому ми щиро дякуємо представникам організації «Людина в біді» і впевнені, що разом нам вдасться перемогти ворога. Слава Україні!», – зазначила Людмила Сірко. 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття «Людина в біді» допомога

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: