Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Прикарпаття цьогоріч дало Збройним Силам близько 1 тисячі контрактників

Переглядів: 447

Від початку цього року близько 1000  прикарпатців уклали контракт проходження військової служби у Збройних Силах України.

Про це повідомили у пресслужбі Івано-Франківського обласного військового комісаріату. Як зазначається, найбільше військових-контрактників з Прикарпаття і надалі йде служити до частин, які мають пункти своєї постійної дислокації у західних областях України. Це, зокрема, 10-та та 128-ма окремі гірсько-штурмові бригади, 14 окрема механізована бригада, 44 окрема артилерійська бригада та 80 окрема десантно-штурмова бригада.

У військовому комісаріаті нагадали, що при призові на військову службу за контрактом перевага надається призову до військових частин бойового складу Збройних Сил України. При цьому при підписанні першого контракту держава виплачує одноразову допомогу в розмірі: вісім розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого законом на 1 січня календарного року – для осіб рядового складу; дев’ять розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого законом на 1 січня календарного року – особам сержантського і старшинського складу; десять розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого законом на 1 січня календарного року – для осіб офіцерського складу.

Ще 10 тисяч гривень одноразової грошової допомоги новоспечений контрактник отримає від органів місцевого самоврядування.

Схожі матеріали за тегами: ЗСУ контрактники Прикарпаття

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: